Project Zaandam

akoestisch plafond zaandamakoestisch plafond zaandamakoestisch plafond zaandamakoestisch plafond zaandamakoestisch plafond zaandam

Stucacoustic bezorgt eerste klant optimale rust.

Stucacoustic laat galm verdwijnen en zorgt daarmee voor rust binnen elke woonruimte. Zo ook in een voormalig pakhuis in Zaandam. Als eerste klant ervaren de bewoners er sinds kort de unieke eigenschappen van deze plafondoplossing voor particulieren.
Stucacoustic maakt elke woonruimte leefbaar. Het naadloze plafond is sinds kort op de markt en kent een zeer hoge geluidsabsorptie. Hoe dat uitpakt, weten de bewoners van een monumentaal pakhuis in Zaandam sinds kort als geen ander. Hun tot woonruimte omgetoverde pand doet prachtig dienst als omlijsting van een strak interieur. Wel zorgde de 3,75 meter hoge ruimte er tot voor kort voor een flinke galm. Zodanig, dat het geluid van de televisie nauwelijks was te verstaan.

Vrijwel geen galm
Nadat ze de afgelopen jaren geen oplossing wisten te vinden, kwamen de bewoners uit bij Stucacoustic dealer ITG Bouw uit IJmuiden. Die nam hen na een eerste gesprek mee naar het Stedelijk Museum in Amsterdam, dat een paar ruimtes met dit naadloos akoestisch plafond heeft. Terwijl in de ene ruimte behoorlijk wat galm heerste, bleek dat in eenzelfde ruimte met dit plafond nauwelijks het geval. Voor de bewoners hét bewijs om voor deze plafondoplossing te kiezen.

In lijn met strak interieur
Na een verbouwing van 3,5 week - waarbij ITG Bouw onder meer wanden verplaatste - beschikt het pand in Zaandam nu over Stucacoustic. De galm is er verdwenen. 
Bovendien valt het plafond dankzij het ontbreken van naden nauwelijks op. Juist binnen het strakke interieur pakt dit prachtig uit. Met dit eerste project toont Stucacoustic aan dat het doet wat het belooft. Niet zo vreemd dus, dat inmiddels ook andere particuliere klanten al voor de unieke eigenschappen van Stucacoustic hebben gekozen.
 
< overzicht
breng rust
in uw huis
aangenaam
wonen en leven
minder
galm
juiste
akoestiek