Akoestisch schilderij voor het verbeteren van uw akoestiek?

Een akoestisch schilderij is een interieurelement waarmee de geluidsdemping in uw woning wordt verbeterd. Een meer structurele oplossing is echter het laten stucen van uw plafond met akoestisch stucwerk. De belangrijkste galm in huis wordt namelijk veroorzaakt door grote, harde oppervlakken. Meestal is het plafond daarbij de belangrijkste factor waar geluid gedempt moet worden.

Waar een akoestisch schilderij de akoestiek in een gedeelte van de betreffende kamer verbetert, is het aanbrengen van een akoestisch plafond een meer duurzame methode.

Schilderij: een stijlvolle akoestische oplossing?

Er kan een akoestisch schilderij beschikbaar zijn in uw stijl, maar misschien ook niet. Een akoestisch plafond is van nature veel neutraler. U kunt de designstijl kiezen die u wenst, zoals:

  • Een gladde afwerking van uw plafond;
  • Of een korrel afwerking;
  • In de kleur die u wenst.

De plafondplaten van Stucacoustic passen naadloos in elk interieur.

Hoe werkt een akoestisch plafond?

Bij een akoestisch plafond neemt een plafondspecialist samen met u een aantal stappen door om uw woning geluidsvriendelijker te maken. Na een inventarisatie van uw wensen, worden brandwerende en biologische mineraalplaten aan uw plafond gemonteerd. Een akoestisch vlies zorgt ervoor dat Stucacoustic de geluidsabsorptie behoudt. Vervolgens wordt het spuitwerk aangebracht in meerdere stuclagen. Het plafond krijgt een naadloze structuur, in de stijl waar u de voorkeur aan geeft.

De samenstelling van de plafondplaten zorgen dat geluid nauwelijks weerkaatst. De mate van geluidsabsorptie is α w / NRC = 0,7, wat erg hoog is.

Ervaar Stucacoustic zelf

Ontdek het comfort van een akoestisch plafond ten opzichte van een schilderij. Zoek een dealer bij u in de buurt en bezoek de showroom.

ervaar een acoustisch plafond

breng rust
in uw huis
aangenaam
wonen en leven
minder
galm
juiste
akoestiek