Akoestische isolatie

Te veel geluid is niet prettig. Vooral in ruimtes met een hoog plafond waar harde materialen worden toegepast, kan het geluid met de juiste techniek vaak veel beter worden geïsoleerd. Akoestisch isoleren zorgt voor een aangenamere woonervaring. Door het laten plaatsen van akoestische plafondplaten in uw woning, kunt u rekenen op een betere geluidsisolatie.

Hoe werkt akoestisch isoleren?

Bij akoestische isolatie doorloopt een plafondspecialist samen met u een aantal stappen om uw woning geluidsvriendelijker te maken. Na een inventarisatie van uw wensen, worden brandwerende en biologische mineraalplaten worden aan uw plafond gemonteerd. Een akoestisch vlies zorgt ervoor dat Stucacoustic de geluidsabsorptie behoudt. Vervolgens wordt het spuitwerk aangebracht in meerdere stuclagen. Het plafond krijgt een naadloze structuur, in de stijl waar u van houdt.

De samenstelling van de plafondplaten zorgt ervoor dat geluid nauwelijks weerkaatst. De mate van geluidsabsorptie is α w / NRC = 0,7, wat erg hoog is.

Voordelen van akoestische isolatie

Akoestisch isoleren heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • Akoestische isolatie zorgt voor een hoge geluidsabsorptie. Het afspelen van muziek, het voeren van een gesprek, het kijken van een film kan zonder onaangename echo of galm;
  • Het stucwerk past naadloos in uw interieur. De plafondplaten van Stucacoustic zijn speciaal geschikt voor strakke design interieurs;
  • Het plafond heeft een gladde, vlakke of korrelafwerking, geheel naar uw eigen smaak;
  • Stucacoustic is in elke ruimte van uw huis goed toepasbaar. Van woonkamer tot keuken tot badkamer. De platen hebben een relatieve luchtvochtigheid van 95% en kunnen zelfs toegepast worden in een zwembad.

Wat onze klanten zeggen

Kortom, akoestische isolatie zorgt voor een aangename woonervaring, voor zowel uzelf als uw gasten. Eén van onze klanten: “We wilden graag een glad plafond, dat was een voorwaarde. Dat is gelukt en ook de akoestiek is fantastisch” .

 

Ervaar zelf de voordelen van een akoestisch plafond. Bezoek de showroom van één van onze dealers en laat u uitgebreid informeren. 

zoek dealer

breng rust
in uw huis
aangenaam
wonen en leven
minder
galm
juiste
akoestiek