Akoestische panelen voor een betere akoestiek

Goede akoestische panelen zorgen voor een optimale geluidservaring in uw huis. Waar plafonds bestaande uit harde materialen voor galm en echo zorgen, brengen de plafondplaten van Stucacoustic rust én een zeer aangename akoestiek.

Plafondplaten voor elke ruimte

De panelen van Stucacoustic kunnen worden aangebracht in alle ruimtes van uw woning: van woonkamer tot slaapkamer, van badkamer tot ontvangsthal. De platen kunnen omgaan met een luchtvochtigheid tot maar liefst 95%. Bovendien zijn de akoestische panelen zeer brandveilig: de eerste 90 minuten houden ze gegarandeerd stand. Ze voldoen daarmee aan de nieuwste Europese normen wat betreft brandveiligheid.

Biologisch verantwoorde akoestische panelen

De basis van Stucacoustic panelen bestaat uit mineraalplaten. Deze platen zijn biologisch afbreekbaar. Ze worden na hun levenscyclus op een natuurlijke manier afgebroken en brengen geen onnodige schade toe aan het milieu.

Naadloze plafondpanelen

De plafondpanelen van Stucacoustic zetten niet uit en krimpen niet. Hierdoor zijn ‘dilataties’ niet nodig. U hebt een volledig naadloos plafond. Nadat de plafondplaten gemonteerd zijn en het stucen is afgerond, komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bent u benieuwd naar het effect van akoestische panelen? Laat u uitgebreid informeren door een dealer bij u in de buurt.

zoek dealer

breng rust
in uw huis
aangenaam
wonen en leven
minder
galm
juiste
akoestiek