Over Stucacoustic

Voor elke ruimte geschikt. In vele varianten. Met een veelzijdig product als Stucacoustic zijn de mogelijkheden enorm. Bovendien biedt het product meer dan alleen een op maat afgestemde akoestiek. 

Tot 80% betere akoestiek
Galm. Rumoer, echo. Te veel geluid is niet prettig. Stucacoustic zorgt ervoor dat geluid u niet meer hindert dan nodig is. Dit dankzij een zeer hoge geluidsabsorptie. Met de juiste akoestiek en rust als resultaat. Perfect geschikt in een modern en strak vormgegeven interieur.
De juiste condities voor een optimale beleving van uw film, muziek en andere audio ontstaan met Stucacoustic. Of het nu gaat om uw woonkamer of keuken, hal of slaapkamer. Bovendien zorgt de hoge vochtbestendigheid ervoor dat het plafond ook voor een badkamer en zwembad een prima optie is. Stucacoustic brengt in elke ruimte van uw woning het juiste geluid!

Biologisch en brandveilig

De basis van Stucacoustic bestaat uit mineraalplaten. Die zijn biologisch afbreekbaar en zorgen na hun levenscyclus niet voor onverantwoorde schade aan het milieu. Bovendien zijn de platen zeer brandveilig. In het eerste anderhalf uur houden ze gegarandeerd stand. Daarmee voldoen ze aan de laatste Europese normen op het gebied van brandveiligheid.

Echt naadloos
Stucacoustic plafondplaten krimpen niet en zetten ook niet uit. Dat maakt zogenaamde dilataties overbodig. En Stucacoustic tot een écht naadloos plafond. Na montage van de plafondplaten en stucwerkzaamheden komt u dus niet voor onaangename verrassingen te staan.

Vochtbestendig
Met Stucacoustic kunt u ook in een vochtige omgeving uit de voeten. Het plafond is bestand tot een relatieve luchtvochtigheid van 95 procent. Dat maakt het product ook geschikt voor badkamer of zwembad. En Stucacoustic tot een plafond waarmee u echt alle kanten uit kunt.

Complete en duurzame oplossing
Als u zoekt naar een oplossing om de akoestiek in uw huiskamer te verbeteren, denkt u wellicht ook aan een akoestisch schilderij. En hoewel dit in sommige kleine ruimtes misschien een oplossing is, is dit natuurlijk niet te vergelijken met de duurzame kwaliteit en luxe, neutrale uitstraling van akoestisch stucwerk. Bovendien wordt de belangrijkste galm in een huis veroorzaakt door grote, harde oppervlakken zoals het plafond. Ga dus voor kwaliteit en duurzaamheid, en laat u adviseren over onze akoestische plafonds. Kijk nu voor een dealer bij u in de buurt!

 

 

breng rust
in uw huis
aangenaam
wonen en leven
minder
galm
juiste
akoestiek