Plafond isolatie: optimale geluidsisolatie van uw plafond met Stucacoustic

Isolatie van uw plafond kan optimaal door het gebruik van akoestische plafondplaten. Door de inzet van de juiste isolatie technieken met Stucacoustic is het geluid in uw woning optimaal en profiteert u van een aangenamere woonervaring.

Hoe werkt akoestische plafond isolatie?

Bij de isolatie van uw plafond doorloopt een plafondspecialist van Stucacoustic samen met u een aantal stappen om uw woning beter te isoleren en geluidsvriendelijker te maken. Nadat de specialist uw wensen heeft geïnventariseerd, worden speciale mineraalplaten aan uw plafond bevestigd. Door de toepassing van een akoestisch vlies blijft de geluidsabsorptie behouden. Vervolgens brengt de specialist het stucwerk aan in enkele lagen. Het plafond krijgt een naadloze structuur, in de stijl die u prefereert.

Voordelen van akoestische plafond isolatie

De akoestische isolatie van uw plafond heeft een paar zeer grote voordelen:

  • Akoestische plafond isolatie zorgt voor een hoge absorptie van geluid;
  • Het stucwerk past perfect in uw huis. De plafonds van Stucacoustic zijn speciaal geschikt voor strakke design inrichtingen;
  • Het plafond heeft een korrel- vlakke of gladde afwerking, net wat u wilt;
  • Zowel in woonkamer, badkamer als keuken en zelfs zwembad is Stucacoustic toepasbaar. De relatieve luchtvochtigheid van de plafondplaten is 95%.

Geniet van de perfecte akoestiek

Akoestische plafond isolatie zorgt voor een verbeterde woonbelevenis, voor uzelf en voor iedereen die in uw huis komt. Ontdek het comfort zelf en bezoek de showroom van één van onze dealers. 

ervaar stucacoustic zelf

breng rust
in uw huis
aangenaam
wonen en leven
minder
galm
juiste
akoestiek