Perfecte akoestiek in elke ruimte in huis

Ervaar een prettige ruimte akoestiek in uw huis door de akoestische panelen van Stucacoustic. Het stucwerk kan toegepast worden binnen alle ruimtes van uw huis: van woonkamer tot hal, van slaapkamer tot keuken. De vochtbestendige plafondplaten zijn zelfs geschikt voor badkamer of zwembad.

Akoestiek in uw woonkamer

Echo. Rumoer. Galm. Woonkamers met grote oppervlakken van hard materiaal hebben vaak een slechte akoestiek. Het voeren van een gesprek, het luisteren van muziek, het kijken van een film... een verbeterde geluidabsorptie met akoestisch stucwerk kan uw woongenot aanzienlijk verbeteren. De akoestische plafondplaten van Stucacoustic geven uw woonkamer een optimale geluidservaring.

 

Akoestiek in vochtige ruimtes

Stucacoustic is het perfecte plafond voor in een zwembad of badkamer. De plafondplaten zorgen voor aanzienlijk minder galm en zijn bestand tegen een luchtvochtigheid tot 95%. Het stucwerk behoudt zijn vorm. Dilataties in het plafond zijn daardoor overbodig. Laat u onderdompelen in de aangename akoestiek van Stucacoustic. Akoestiek in uw keuken Ook in uw keuken passen de plafondplaten van Stucacoustic. Het stucwerk gaat perfect op in een strak interieur:


Akoestiek in uw gang

Wanneer u gasten ontvangt, is een ruimte met een akoestisch plafond een aangenaam en gastvrij welkom. Uw bezoekers voelen zich meteen thuis in een prettige atmosfeer:

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor akoestische panelen in uw woonruimte? Bezoek één van onze dealers en ervaar Stucacoustic.


zoek stucacoustic dealer

breng rust
in uw huis
aangenaam
wonen en leven
minder
galm
juiste
akoestiek